Кристиан Тонев - DJ Krisu

Търсите DJ за вашия повод,искате разтърсващ,емоционален и незабравим купон,то тогава задължително трябва да прочетете следващите редове!

Здравейте!Казвам се Кристиан Тонев,известен съм още като DJ Krisu и съм на скромните 30 години!

На седмия ми рожден ден получих подарък касетофон с 3 касетки(голяма грешка от страна на родителите ми(главно за тях самите)).От тогава заспивам и се събуждам с музика.През следващите 20-тина години,винаги съм бил зад озвучителните устройства на купоните,които съм присъствал!През 2015г.започнах да се развивам професионално като озвучител,а 2017 закупих и първата си лична озвучителна апаратура и започнах работа като DJ.Стига толкова за мен!Ето и какво предлагам като продукт:

Настроението на аудиторията е на първо място!Мисията ми е само с един поглед да усетя нуждите на Вашето ухо и състояние на духа!

До днешна дата ми се получава чудесно.

След това идва и богата ми фонотека,която е заредена с музика от всякакво естество!Музика,която да Ви разсмее,разплаче,да Ви накара да настръхнете и да ускори пулсът Ви на 200.

Не на последно място застава и професионалната  техника на водещи в бранша марки!Ако аз бях пожарникар, то техниката ми ще бъде водата,която да потуши пожара.Тук идват и другите гъдели като парти осветление,блиц ефекти,пушек машини и т.н.

Тук можете да видите малка част от работата ми: https://www.facebook.com/KristianTonevDjKrisu

За контакти с мен наберете тези 10 цифри:0896939727

Емоциите и гостите Ви ще Ви бъдат благодарни