Злати Петров (DJ Zlati Petrov)

Здравейте, бъдещи младоженци!

Предстои ви най-важният,най-незабравимият ден във вашият съвместен живот.

Дали споменът за него ще ви кара да се усмихвате, или да изпитвате досада,до голяма степен зависи от избора на дисководещ. Смея да твърдя, че ако се спрете на мен ще се постарая да оправдая вашите очаквания и да превърна вашата сватба в незабравим спомен.

 Това, че съм дисководещ не е случайна моя приумица. Тъй като баща ми е музикант от малък имах възможност да се запозная с озвучителната техника и музиката да ми стане любима и единствена професия. В групата му често сядах на ударните инструменти и постепенно започнах да замествам барабаниста.

 Първите ми изяви като дисководещ бяха по време на паузите, когато групата почиваше, а аз забавлявах аудиторията.Това беше през далечната 1991 г. В началото на 1993 г. започнах първите си самостоятелни изяви по дискотеки и клубове, а от средата на 1998 г. се специализирах във воденето на сватбени тържества. Възможността да създавам настроение и да улавям пулса и вибрациите на множеството беше увличащо и завладяващо.

Това ме караше отново и отново да поемам ангажименти и да се справям все по успешно.

2019г.  спечелих конкурса SPSза най-добър сватбен дисководещ.

Имам изразен собствен стил във воденето на сватбени тържества, но основно правило в работата ми е да се съобразявам с изискванията и музикалните предпочитания на младоженците. Мога да бъда, както под светлините на прожекторите с осезаемо присъствие, така и дискретно, ненатрапчиво да направлявам хода на купона.

 Разполагамс мощна професионална озвучителна апаратура 25 000w,подходяща да обезпечи събития в големи зали и на открито,  ефектносценично и цветно LED осветление.

Изборът е ваш!!!

Facebook: https://www.facebook.com/DJ-Zlati-Petrov-289625697869541