Чавдар Танушев - DJ Chachi

Здравейте,

Казвам се Чавдар Танушев, по-известен като DJ Chachi. Занимавам се с тази професия вече 25 години като това включва работа в клубове, фирмени събития, семейни събирания, а от 5 години главно се занимавам със сватбени празненства.

За мен е важно клиентите да бъдат доволни, именно поради тази причина подготовката за всяко парти е изключително обстойна. При сватбени празненства е важно да се уточни всичко до най-малката подробност, като за тази цел се правят няколко срещи с младоженците, за да се уточнят детайлите. Залагам на качествен музикален подбор, професионално осветление и апаратура. По този начин доброто настроение и страхотните спомени са сто процента гарантирани.

Работя в цялата страна, в екип, ако събитието го изисква, ако нямам възможност да поема ангажимент, то винаги препоръчвам колеги, които предлагат най-добрите услуги в България.

За повече подробности можете да посетите сайта https://weddingdj.bg/, фейсбук страницата https://www.facebook.com/DJ-Dream-Team-Events или да ме потърсите на тел.: +359 896 769 701