DJ Velinov

Цветомир Велинов – DJ Velinov

Страстта ми към музиката и интересът към диджействането започна през далечната  2007 година. Занимавам се професионално с водене и озвучаване на събития като рождени дни, абитуриентски и абсолвентски балове, юбилеи, кръщенета, фирмени и фолклорни партита, сватби, различни мероприятия и концерти от 2013 година.

Аз Ви гарантирам професионализъм в организирането на събития, както и компетентност при избора на подходящо музикално оформление, съобразено изцяло с Вашите предпочитания. Работя с най-висок клас озвучителна апаратура, също така мога да Ви предложа сценични ефекти като дансинг осветление, ъплайт светлини, въртящи глави (moving heads), бездимни фонтани и тежък дим.

Най-важното за мен в моята работа е да оправдая очакванията на клиента! Защото знам кой е ключът за настроението на гостите – добрата и правилно подбрана музика, задоволяваща различни вкусове, създаваща магическа атмосфера, много забавление и усмивки. А всичко това оставя незабравими спомени както за Вас, така и за мен!

Доверете ми се, за да направим заедно най-скъпоценните спомени за най-значимите събития от семейната Ви история с високо качество, звук и настроение.

За повече информация: www.djvelinov.com

Телефон за връзка: 0878782055

FB страница: www.facebook.com/djvelinov

Instagram профил: www.instagram.com/djvelinov

E-mail: info@djvelinov.com