DJ Георги Костов

Защо DJ-я за вашата сватба е важен?

Организацията е от съществено значение…

Прекарали сте месеци в организиране на вашия специален ден. Вие заслужавате DJ, който дава приоритет на организацията и професионализма. Ще ви помогна в планирането, за да си представите детайлите на целия си сватбен ден от началото до края.

Музиката е сърцето на една сватбата…

Филмът не би бил същият без страхотен саундтрак. Същото важи и за сватбите. Правилната песен в точното време може да направи специалния момент – перфектен. Вярвам, че музиката е  ритъмът на сватбата. Той дава на вас и вашите гости ясна индикация за това кога една част от сватбата завършва и друга започва – ритуали като, ритане на менче, хвърляне на букет, рязане на торта, танци, игри и т.н.)

Аз  съм част от екипа…

Като ваш сватбен диджей, аз съм част от целия екип, които ще работи заедно, за да осигурят гладко протичане на събитието. Ще се уверя, че фотографите, ресторантът и декораторите са в синхрон с  това, което правим, така че никой да не бъде омаловажен.

 Щастлив съм, само ако вие сте щастливи…

Искам младоженците да се събудят на следващата сутрин и да кажат: „Това беше убийствена нощ снощи“. Смятам, че добрата музика може да помогне това да се случи. Разбира се, аз ще бъда там само за празника – това, което се случва след това зависи изцяло от вас.

 Уверен съм, че аз мога да бъде точният DJ за вашата предстояща сватба. Нека ви помогна в създаването на началния саундтрак на новия ви живот заедно!