Иван Будьони Иванов

Здравейте, аз съм Иван Будьони Иванов и се занимавам с правенето на купони още от далечната 1992 година. Причината да навляза в тази свера е брат ми, който за 13 годишния ми рожден ден ми подари цветомузика и направих един запомнящ се рожден ден в нас. След този купон на всичките ми приятели им хареса и започнаха да ме викат и за техните рождени  и имени дни. През 1994 година изкарах първите си пари като DJ в една дискотека в покрайнините на севрната част на София където се задържах до към 2000 година. През 1998 изкарах курс за DJ в най-голямата дискотека в столицата бившата Алкатрас и после Домино по късно Алигатор. От моите учители DJ TONY G и DJ STANCHO, които бяха най-успешния DJ екип за времето си научих много и напрупах ценен опит в различните музикални стилове, защото всяка вечер имаше профилирани партита . След като положих изпит пред кумисия, като награда ме оставиха да помагам в дискотеката и постепенно започвах да замествам пълноценно и двамата резиденти. През 2003 година закупих собствена  апаратура и започнах да работя самостоятелно по частни партита и направих първата си сватба по настояване на една приятелка. Между другото ходех и на единични участия по клубове в студентски град като Jim Beam, Trafik, Bacardi box, Fire, Monkeys във Варна правех черното парти в най-голямата дискотека на плажа Авеню наследено от моят приятел и колега DJ DONCHO. Около 2005 година започнах да работя със сватбена агенция Лазони и започнах да ходя на участия във верига ресторанти номер 1 в София за времето си Ниагара. 2009 започнах да работя в ресторанта на хотел Еверест Етрополе, където и до момента съм резидент. За повече от 25 години професионален опит смея да твърдя, че нямам слаб стил и слабо участие и всичките ми клиенти ме търсят винаги пак. От 2016 година се специализирах в друга област, която допринася за доброто и купонджийско настроение на хората ефектното осветление. Единствен в България ползвам специален софтуер за контрол на осветлението, който свързва музиката и светлината и това допринася за усилване на емоцията при танцовата еуфория на дансинга.

Сега малко за стила ми на работа. Когато съм на мероприятие или сватба с голяма разлика във възраста и музикалните предпочитания на клиентите се старая да има за всеки по нещо. Работя изцяло на микс и гледам да не пускам повече от 4-5 парчета от един стил, за да не отегчавам клиентите и максимум по 2 хора или балади. От дългогодишният ми опит може да се каже, че съм станал музикален психолог и с музиката имам дарбата да оправям лошото настроение на хората. На сватба както всеки сватбен ди джей и аз мога да си водя всички ритуали и игри.

Стиловете с които обичам да работя са Хип Хоп и Рн’Б,Рок, Алтернатив, Ретро, БГ поп/рап/рок/естрада, Латино, Поп, Хаус, Руска музика, Балканска музика и разбирасе потдържам и владея добре и Поп Фолка. Мои миксове може да чуете
тук https://www.mixcloud.com/ivan-budyoni-ivanov/

КОНТАКТИ
gsm : 0888405383
email : djvancho@abv.bg
facebook: https://web.facebook.com/DDJVancho/
instagram:   dj vancho
youtube :   dj vancho
skype:      kamikadzeto

  • Listing ID: 231