Кристиан Тонев - DJ Krisu

Търсите DJ за вашия повод, искате разтърсващ, емоционален и незабравим купон, то тогава задължително трябва да прочетете следващите редове!

Здравейте! Казвам се Кристиан Тонев, известен съм още като DJ Krisu и съм на скромните 30 години!

На седмия ми рожден ден получих подарък касетофон с 3 касетки (голяма грешка от страна на родителите ми (главно за тях самите)). От тогава заспивам и се събуждам с музика. През следващите двадесетина години винаги съм бил зад озвучителните устройства на купоните, на които съм присъствал! През 2015г.започнах да се развивам професионално като озвучител, а 2017 закупих и първата си лична озвучителна апаратура и започнах работа като DJ. Стига толкова за мен! Ето и какво предлагам като продукт:

Настроението на аудиторията е на първо място! Мисията ми е само с един поглед да усетя нуждите на Вашето ухо и състояние на духа!

До днешна дата ми се получава чудесно.

След това идва и богата ми фонотека, която е заредена с музика от всякакво естество! Музика, която да Ви разсмее, разплаче, да Ви накара да настръхнете и да ускори пулса Ви на 200.

Не на последно място застава и професионалната техника на водещи в бранша марки! Ако аз бях пожарникар, то техниката ми ще бъде водата, която да потуши пожара. Тук идват и другите гъдели като парти осветление, блиц ефекти, пушек машини и т.н.

Тук можете да видите малка част от работата ми: https://www.facebook.com/KristianTonevDjKrisu

За контакти с мен наберете тези 10 цифри: 0896939727

Емоциите и гостите Ви ще Ви бъдат благодарни!