Мирослав Ангелов - DJ Besti

Сватбeните тържества в Европа се приемат като нормално събитие. Балканските сватби са друга тема за размисъл. Слава Богу, имам огромен опит и с двата вида такива.
Аз съм Миро.
Всички ме познават като DJ Besti.
Повече от 20 години затвърждавам тезата, че за да поемеш към „Мисия DJ“ – освен да да си добре запознат с актуалните музикални тенденции и историята на музиката, на първо място трява да си психолог, усещащ и разбиращ нуждите на хората.
Чувстовото да усещаш пулса, енергията и адреналина на всяка публика, пред която се изявяваш. От частното парти, с няколко души на двора около басейна и барбекюто,  до шест звезният хотел с тежък дрес код и гости със специални нужди и изисквания, се придобива с години опит и работа.
Не на последно място идват и професионалното обурудване – озвучаване, осветление и специални ефекти. Ако DJ-я е сърцето на ивента, според мен – качественото, професионално обурудване е неговият гръбнак.
Съвкупността от всичко изброено, спокойно може да се нарече „Успешен DJ продукт“, създаващ качествена атмосфера за всякакъв поводи. Продукт предизвикващ емоции, рисуващ с музиката и спомените, която тя навява.
Аз се опитвам да предлагам точно такъв продукт. До колко е успешен, могат да кажат моите клиенти.
Добре дошли в моят свят, изпълнен с музика, звук и светлина.
Добре дошли на моята Facebook страница.