Наско Джамбазов DJ Nasko

Здравейте,

Казвам се Наско Джамбазов познат като (DJ NASKO) и за мен ще бъде чест и удоволствие да работя с вас и да ви бъда полезен в организацията и реализацията на вашето събитие.

Роден съм в гр. София и се занимавам професионално с музика повече от 15 години,като съм преминал през всички стъпала на тази професия,през клубове,дискотеки, семейни и фирмени събития,като с времето се насочих изцяло върху водене,очзвучаване и цялостното провеждане на сватбени церемонии .

Целта ми като дисководещ е не само като човек който пуска музиката,а и като човек който отделя особенно внимание на важните детайли ,гарантиращи безпроблемното протичане на самото събитие, като предварителната комуникация и координация със всички хора ангажирани в подготовката и реализацията на събитието.

Най-голямото признание за мен е да видя препълненият дансинг,еуфорията  и усмивките по лицата на хората,които дори след време ще продължават да предизвикват щастливи спомени.

Убеден съм ,че любовта трябва да се показва ,и най вече да се празнува.

Разполагам с професионална озвучителна апаратура и LED осветление от висок клас което ще бъде съобразено с вашето събитие,и ще отговори на вашите най – високи изисквания.

Поемам ангажименти в цялата страна,или давам препоръки за доказани дисководещи или водещи в близост до мястото където ще се състой събитието.

Работя с екип,когато го изисква събитието,което гарантира ефективен краен резултат.

За повече информация относно услугите който предлагаме, посетете нашият сайт или фейсбук страница.Ще се радвам да отговоря на всички ваши въпроси.

f page – Dj Dream Team Events

email – dreamevent@abv.bg

тел.+359898326660