Стефан Стефанов

Здравейте!

Името ми е Стефан Стефанов. Професионален дисководещ съм от над 20 години с артистичен псевдоним DJ_STEVEN.
Предлагам своя професионален опит в организирането и озвучаване на тържества – сватби, коктейли , рожденни дни, балове и т.н. С подходящо подбираната от мен музика и непринуденият ми контакт с гостите, духът на доброто настроение и положителните емоции, няма да Ви напуснат нито по време цялото тържество, нито дълго след това. Чрез изразните средства на музиката, създавам приказна атмосфера на Вашето празненство.

Не бих могъл да постигна всичко това , без да влагам лично отношение към „виновниците“ за партито. Ето защо много важни за мен са предварителните срещи със своите клиенти. Те ми помагат да изпълня всяко тяхно предпочитание и прищявка, да отговоря на всеки един нюанс на тяхната същност. Предварително уточняваме музикалните предпочитания, ритуалите които да изпълним или да пропуснем и т.н.

Коректността ми към предварителнните уговорки ми е помогнала така дълго да практикувам професията си, която толкова обичам. И точно този опит ми помага успешно да импровизирам и да бъда съответен на своята публика.
Разполагам с озвучителна апаратура от най-висок клас и мощност, достатъчна партито Ви да бъде на открито, ако желаете.Предлагам ефектно осветление и специални ефекти,които придават една по специална атмосфера на вашето тържество! Фонотеката ми е събирана с много любов и практически, имам всички значими хитове излизали през годините!
При изготвянето на своите оферти, стремежът ми е да бъда гъвкав и в крак с нашата действителност.

Доверете ми се!!! Ще се раздам докрай не просто да не бъдете разочаровани, а да останете доволни и щастливи!
Сватбен дисководещ,сватбен dj

Регион Панагюрище