Теодор Минчев

Представяме ви Теодор Минчев. Дългогодишният опит в свиренето с клубни банди, като рок-вокалист, насочва Тео към професионалното озвучаване на събития, както големи концерт на известни изпълнители, така и сватбени и лични тържества, корпоративни партита, училищни събития и др. Дълго време работи като персонален озвучител на известни изпълнители от всички стилове в в българския шоу-бизнес. Последните години заема позицията lighting designer в екипа на популярна изпълнителка.

Сватбени тържества Тео започва да прави 2001 година в град Русе. След преместването му в град София, има известна пауза, в която работи предимно по клубни участия с различни банди и изпълнители, като в края на 2015 година започва отново да поема сватбени тържества, първоначално като озвучител и осветител, а много скоро и като диджей и водещ. Към екипът му се присъединява водещата Росина Младенова, която прави сватбените тържества по-цветни, забавни, емоционални, с повече игри и изненади,  също поема и изнесените ритуали.

Техническата подготовка на екипа е на много професионално ниво. Озвучаването може да покрие тържества до 250 гости, като екипът може да озвучи с налична техника гост-изпълнители от всякакъв калибър – индивидуални, също така и рок-поп-фолк групи и оркестри, без да се налага да се наема допълнително озвучаване и периферия от външни фирми. Предлага се и цифров многопистов запис към екипът от фото и видеографи, за да се допълни качеството на услугата и да се улеснят другите професионалисти, работещи на тържеството

Екипът предлага и интелигентно осветление – на дансинг, uplighting, заедно с допълнителни ефекти – пушек машини, хейзъри, лазери и машини за балончета. Цветовете на художественото осветление са съобразени с темата на сватбата.

Теодор Минчев поема сватбени тържества без ограничение в стиловете на музиката, звучаща на събитието. Предлага индивидиуален сценарий, плейлиста, които се коментират на неограничен брой срещи с бъдещото семейство. Екипът работи в цялата страна. Съдейства с изборът на фото и видеографи. Дългогодишната работа с изпълнители от музикалната индустрия ще Ви осигури контакт с любим изпълнител, група, танцов състав и др.

Контакти:

www.tes-sound.com

www.facebook.com/tessoundrental

тел. 0895770638, 0888465001

info@tes-sound.com

  • Listing ID: 199