Теодор Минчев

Представяме ви Теодор Минчев. Дългогодишният опит в свиренето с клубни банди като рок-вокалист, насочва Тео към професионалното озвучаване на събития – както големи концерт на известни изпълнители, така и сватбени и лични тържества, корпоративни партита, училищни събития и др. Паралелно с това работи като персонален озвучител на известни изпълнители от всички стилове в в българския шоу-бизнес.

Първите сватбени тържества Тео датират от 2001 година. След известна пауза, в която работи предимно по клубни участия с различни банди и изпълнители, в края на 2015 година започва отново да поема сватбени тържества, първоначално като озвучител и осветител, а много скоро и като диджей и водещ. Към екипът му се присъединява водещата Росина Младенова, която прави сватбените тържества по-цветни, забавни, емоционални, с повече игри и изненади.

Екипът предлага и интелигентно осветление – на дансинг, uplighting, заедно с допълнителни ефекти – пушек машини, “тежък дим“, различни визуални решения.

Теодор Минчев поема сватбени тържества без ограничение в стиловете на музиката, звучаща на събитието. Предлага индивидиуален сценарий, плейлиста, които се коментират на неограничен брой срещи с бъдещото семейство. Екипът работи в цялата страна. Дългогодишната работа с изпълнители от музикалната индустрия ще Ви осигури контакти с любим изпълнител, група, танцов състав, както и с изборът на фото и видеографи.

Контакти:

www.tes-sound.com

www.facebook.com/tessoundrental

тел. 0895770638, 0888465001

info@tes-sound.com