НАПСД Е:

Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Дисководещи (НАПСД) e сдружение, в което членуват доказани професионалисти от цяла България. Всички наши членове са одобрени от комисията на Асоциацията, което означава, че следват нашето послание и цели. Всеки от нас се придържа към устава, правилника и етчния кодекс на Асоциацията, което гарантира, качествена и професионална услуга за Вашия сватбен ден, фирмено събитие, абитуриентски бал и други семейни и несемейни празници!

Кои сме ние?

Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Дисководещи (НАПСД) e неправителствена организация, която възниква през 2019 година. След появилите се неуредици, свързани със закона за авторско право, голяма част от професионалните диджеи в България се събраха и решиха, че е време да създадат организация, която ще ги защитава, развива и обединява като гилдия. В по-големите градове, доказани дисководещи излъчиха представители за своите райони, а след гласуване за районни представители се избра и управителен съвет. От началото на 2015г. бранша се събира на национални годишни семинари, на които се обсъждат различни теми свързани с естеството на работа на сватбените и парти диджеите, обменя се опит, информация, провеждат се обучения за развиване на бизнес умения – всичко това с цел да се подобри предлаганата от нас услуга! Асоциацията спомага всичко това да се случва по-организирано.

Нашите цели:

С целите може да се запознаете в Чл. 4 на Устава.

Те са най-общо в две направления – правозащитни и развойни.

В резюме представляват: Взаимопомощ, повишаване на стандартите, развитие в целия сектор, защита на правата (НАПСД се ангажира да осигури на членовете си юридическа защита!), сътрудничество с други НПО-та, внос и налагане на добри професионални и бизнес практики.